Description

Rankų darbo Maltagliati trumpa pasta iš Ankonos miesto, Markės regione Italijoje. 

Šią pastą gaminant naudojami tik vietiniai kviečiai ir švieži vištų kiaušiniai. Maltagliati pasta tradiciškai traukiama per bronzines formas, todėl paviršius būna šiurkštus ir suteikia pastai galimybę geriau įsisavinti padažą.

Tradiciškai ši pasta derinama su ankštinių daržovių sriubomis, tačiau taip pat puikiai dera ir su mėsos bei grybų padažais

Sudedamosios dalys: kietųjų Durum kviečių kruopos, kvietiniai miltai (00), kiaušiniai (30%)
Virimo laikas: 4 min.
Kiekis: 250 g
Porcijos: 4 asmenims (tiekiant itališkai kaip pirmą patiekalą). 
Tiekiant kaip pagrindinį patiekalą - 2 asmenims.

Product Details
Filotea
0035
46 Items
New
Tab Title
Tab Content
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Pasta Maltagliati 250g”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Sign in

Megamenu

Your cart

There are no more items in your cart

This website use cookies to ensure you get the best experience on our website.Privacy Policy