Description

Tipiška italų kulinarinės tradicijos kiaušinių pasta yra maždaug 1 cm pločio, bronzinės spalvos ir gaminama amatiniu būdu. Ši pasta gaminama iš minkštų kvietinių miltų, kietųjų kviečių kruopų ir šviežių kiaušinių mišinio. Lėtai ir žemoje temperatūroje džiovinama, ši pasta pasižymi lengvu ir greitu virškinimu. 

Idealiai tinka tiek su sunkesniais mėsos, tiek su sodriais žuvies padažais. Dėl savo grubaus paviršiaus, skirtingai nei glotni pasta, ši turi nepaprastą savybę išlaikyti padažo skonį. 

Sudedamosios dalys: kietųjų Durum kviečių kruopos, kvietiniai miltai (00), kiaušiniai (30%)
Virimo laikas: 4 min.
Kiekis: 250 g
Porcijos: 4 asmenims (tiekiant itališkai kaip pirmą patiekalą). 
Tiekiant kaip pagrindinį patiekalą - 2 asmenims.

Product Details
Filotea
as04
123 Items
New
Tab Title
Tab Content
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Pasta Fettuccine 250g”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Sign in

Megamenu

Your cart

There are no more items in your cart

This website use cookies to ensure you get the best experience on our website.Privacy Policy